2020. gads Absolventu klubā būs notikumiem bagāts

Ar dažādiem LU 100-gades notikumiem ir aizvadīts 2019. gads. Pēc ilgākas klusēšanas LU Klubs šogad Tevi uzrunā ar notikumiem bagātu 2020. gada programmu. Šoreiz Tev pastāstīsim par trīs lielākajiem pasākumiem, kas gaidāmi, lai Tu jau šobrīd savā plānotājā vari atzīmēt trīs datumus.

Sālsmaize - 27. marts

Esam beidzot izcīnījuši savas telpas LU Microsoft inovāciju centrā, Kalpaka bulvārī 4 un vēlamies nosvinēt šo notikumu, tieši tāpēc rīkosim sālsmaizi. Sālsmaize notiks 27. martā no plkst. 17:00. Oficiālajā daļā notiks kluba svinīgā sapulcē, kurā kluba vadītājs M. Brencis pastāstīs par paveikto 2019. gadā un noturēs nelielu ekskursiju pa jaunajām telpām. Pēc tam jau paredzēta arī neformāla daļa. Aicināti gan absolventi, gan LU vadības, gan LU Studentu padomes pārstāvji.

Absolventu diena - 15. maijs

Tradīcijas turpinās un Absolventu diena notiks arī šogad - 15. maijā LU Zinātņu mājā.. Pasākuma programma plānota patiešām plaša un aizraujoša. Dienas pirmajā pusē norisināsies “Jauno tehnoloģiju un inovāciju diena”, kurā galvenā aktivitāte būs ideju hakatons “viedā universitāte”, proti, studenti un absolventi kopā prātos, kādai būt jaunajai LU Torņakalnā. Un te svarīgs ir stāsts ne tik daudz par ēkām, bet par saturu - zināšanām - kas ēkas piepildīs un cilvēkiem, kas jauno LU veidos.

Vakara daļā nolēmām mazliet “pacepināt” mūsu absolventus - trīs premjerus. Sākumā viņi pastāstīs mazliet vairāk par savu ikdienu un saviem neveiksmes stāstiem un pēc tam piedzīvos līdzīgu cepināšanu kā festivalā “LAMPA”. Baumo, ka viens no premjeriem pēc tam uzgriezīs ballīti.

Jau tagad varam arī atklāt, ka šī gada Absolventu dienas galvenais mākslinieks būs grupa “Dziļi violets”.

Seko līdzi jaunumiem facebook pasākumā.

LU AK 5 - 9. oktobris

Rudenī, konkrēti, 3. oktobrī Absolventu klubs svinēs savu 5. dibināšanas gada dienu. Šādu notikumu nedrīkst tā vienkārši laist garām, tāpēc plānoti kopā sanākšanas svētki 9. oktobrī. Taču šobrīd pasākuma programma un formāts ir aiz noslēpuma plīvura, bet mēs noteikti informēsim Tevi, kad viss taps skaidrāks.

Dalīties