2015. gada rudenī vairāki LU absolventi sanāca kopā un teica: “Mēs gribam dot atpakaļ savai Alma Mater” un tā 2020. gada 9. oktobrī tika aizvadīts LU Absolventu kluba piecgades pasākums, kas tika apvienots arī ar pavasarī pārcelto Absolventu kluba telpu sālsmaizes pasākumu.

Pasākums iesākās ar Absolventu kluba priekšsēdētaja Mārtiņa Brenča prezentāciju par piecos gados paveikto un iespēto. Mārtiņš savā prezentācijā minēja par kluba projektiem Botaniskajā dārzā, kā kluba iesaistās LU studiju kvalitātes un stratēģijas ieviešanā, ieskicēja atskatu uz aizvadīto Absolventu dienu pasākumiem, kā arī iezīmēja tālākos kluba un absolventu kustības tālākie plāni. LU Absoventu klubu piecu gadu jubilejā sveica LU vadība, LU Botāniskā dārza vadītājs, RSU un RTU absolventi, kā arī pašā vakara izskaņā ar LU Studentu padomes pārstāvji.

Pēc oficialām runām Mārtiņš kopā ar universitātes rektoru prof. Indriķi Muižnieku kopīgi atklāja absolventu kluba jauno telpu un burtiskā nozīmē viņi ielauzās šajā telpā. Absolventu kluba jaunās mājas tagad ir Kalpaka bulvāri 4, 216. telpā. Pēc telpu atklāšanas viesi, ievērojot visus valstī noteiktos sabiedrības veselības ierobežojumus, varēja tīkloties un dalīties savās atmiņās par piedzīvoto universitātē.

Par stipru Absolventu klubu un kustību!

Galerija

Dalīties