Absolvent, laiks izkustināt smadzeņu pelēkās šūnas un piedalīties Absolventu kluba rīkotajā viktorīnā “Prāta ozols”. Šoreiz viktorīnas tematika būs par un ap mūsu Alma Mater Latvijas Universitāti. Kas ir pats labākais? Tev nekur nav jāiet, jo pasākums tiks organizēts virtuāli, izmantojot datoru un telefonu vai planšeti.

“Prāta ozols” norisināsies 2021.gada 24.februārī pulksten 18:30, izmantojot platformu ZOOM un interaktīvo testa lapu Kahoot!. Lai piedalītos pasākumā ir jāaizpilda pieteikuma anketa https://forms.gle/J1rKLD9SNL8kvZZc8 līdz 2021.gada 21.februāra pulksten 23:59.

Lai piedalītos pasākumā Tev būs nepieciešams dators caur, kuru pieslēgties ZOOM, kā arī telefons vai planšete, ar kuru palīdzību notiks atbildēšana uz jautājumiem. Sīkāku informāciju par norisi saņems visi tie, kuri piereģistrēsies pasākumam.
Protams, kas gan pasākums būtu bez balvām? Erudītākie prāti tiks pie vērtīgām balvām no Absolventu kluba, Latvijas Universitātes, Merrild un Alpro. Savukārt, par bavlu nogādāšanu parūpēsies mūsu atbalstītājs DPD Latvija.

Vēršam uzmanību, ka pasākumā vietu skaits ir ierobežots!

Facebook pasākums

Dalīties