Straujiem soļiem pienācis pavasari un līdz ar to arī Latvijas Universitātes Studentu padomes un Latvijas Universitātes Absolventu kluba ikgadēji organizētā pavasara talka! Šogad pavisam neierastā formātā, bet tomēr tik pat aizrautīgi un saliedēti aicinām Tevi iesaistīties un palīdzēt dabai tik, cik spējam, sakopjot vidi sev apkārt.

Aicinām iesaistīties ikvienu, 24. un 25. aprīlī sakopjot kādu ārtelpas zonu, iemūžinot aktivitāti radošā veidā, bet parādot savākto gružu, atkritumu vai citu nevēlamo dabai materiālu apjomu maisu skaita ziņā. Tātad iesūtītajā foto un/vai video jābūt attēlotam savāktajam apjomam, Tev - darba darītājam un attēla/video uzņemšanas laika zīmogam, lai varam pārliecināties, par Tavu dalības patiesumu pasākumā. Iemūzinātos vizuālos materiālus publicē savā Instagram vai Facebook profilā, izmantojot tēmturi #pavasaratalka21 un ietago Facebook - @studentiem un @absolventuklubs, Instagram - @studentiemlu, Twitter - @absolventuklubs. Šī konkursa ietvaros, balstoties uz talkas laikā padarītā apjoma apbalvosim tos, kas savākuši visvairāk dabai nevēlamo materiālu un palīdzējuši sakopt Latvijas vidi.

Lai uzzinātu vairāk par pasākumu spied "interested" vai "going" Facebook eventam, lai saņemtu aktuālos jaunumus un informāciju par "Pavasara Talku'21"!

Aktivākie talkotāji tiks pie vērtīgām balvām no mūsu atbalstītājiem Caffeine, Alprot, beziepakojumu veikals "Burka", Latvijas valsts meži, Merrild, RedBull un Seal Eco produkcija. Par veiksmīgu balvu saņemšanu parūpēsies DPD Latvija.

Dalīties