6. maijā norisinājās otrais Latvijas Universitātes Absolventu kluba rīkotais erudīcijas vakars “Prāta ozols”, kuram kopā pieteicās 14 absolventi un studenti, kuri nebaidījās no izaicinājuma atbildēt uz jautājumiem par hokeju un Eirovīziju.

Šī bija trešā Absolventu kluba viktorīna. Turpinām pielāgoties situācijai un rīkojam pasākumu ar ZOOM un Kahoot! platformu palīdzību. Prāta ozolā 2 kopumā bija 43 jautājumi par hokeju un Eirovīziju, kā arī mūsu atbalstītājiem. Pasākuma balvu fonds šoreiz bija - Wolt dāvanu karte 50€ vertībā, ielūgums uz Rīgas motormuzeju, RIDE mobility kuponi, gardumi no Skrīveru saldumiem un Caps!, kā arī grāmatas no Mansards.

Otrajā “Prāta ozolā” varēja iegūt 50000 punktu. Trešajā vietā ar 21257 punktiem ierindojās Daniels Pavlovičs, kuram seko Rudīte Vesere ar 23219 punktiem. Savukārt, uzvaras laurus plūca Daiga Poda ar iegūtiem 26636 punktiem. Taču pasākuma intriga bija līdz pat pēdējam mirklim un visspraigākā cīņa bija tieši par 3. vietu.

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem, atbalstītājiem, kā arī Latvijas Universitātes absolventiem Kārlim Lācim un Tomam Akmenim par palīdzību jautājumu sagatavošanā.

Šis visnotaļ nav pēdējāis “Prāta ozols” un ceram, ka drīzumā varēsim sarīkot pasākumu arī klātienē.

Dalīties