8. septembrī norisinājās otrais Latvijas Universitātes Absolventu kluba rīkotais erudīcijas vakars “Prāta ozols”, kuram kopā pieteicās 13 absolventi, kuri nebaidījās no izaicinājuma atbildēt uz jautājumiem 21. gs. vēsturi.

Šis kopumā bija ceturtais Absolventu kluba erudīcijas vakars. Turpinām pielāgoties situācijai un rīkojam pasākumu ar Google Meets un Kahoot! platformu palīdzību. “Prāta ozolā 3” kopumā bija 32 jautājumi par 21. gs. vēsturi, kā arī mūsu atbalstītājiem. Pasākumu šoreiz atbalstīja Brain Games, Jānis Roze, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Caffeine, Merrild, Latvijas valsts meži un Jūgendstila centrs.

Trešajā “Prāta ozolā” varēja iegūt 39 000 punktu. Trešajā vietā ar 15316 punktiem ierindojās Imants Kaldre, kuram seko Mārtiņš Brencis ar 16620 punktiem. Savukārt, uzvaras laurus plūca Vineta Poda ar iegūtiem 19545 punktiem.

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem, atbalstītājiem, kā arī Latvijas Universitātes absolventei Rotai Brūnai par pasākuma novadīšanu, kā arī Dainai Taupmanei par palīdzību jautājumu veidošanā.

Nākamais “Prāta ozols” tiek plānots novembrī vai decembrī. Seko līdzi jaunumiem un nepalaid garām šo informāciju!

Dalīties