Latvijas Universitātes (LU) Absolventu kluba (AK) nav apstājusies un pēc vasaras tā uzņem apgriezienus un ar lielu prieku izziņojam mūsu rudens pasākumu plānu, lai tu jau tagad savā plānotājā vari atzīmēt šo informāciju.

Pavisam nesen, 8. septembrī, norisinājās jau trešais erudīcijas vakaras “Prāta ozols”, kura tematika šoreiz bija par 21. gs. vēsturi. Taču tas nebūt nebija vienīgais erudīcijas vakars šajā pusgadā. Nākamais “Prāta ozols” ir plānots decembra sākumā.

Tuvojas gada gaidītākais pasākums – Jauno tehnoloģiju un inovāciju diena 2021. Šogad pasākums norisināsies divu dienu garumā 23. un 24. septembrī ar vadmotīvu "Spēja, iespēja – ilgtspējīgas inovācijas". Pasākuma ietvaros notiks ideju laboratorijas, zināšanu agoras, absolventu diskusija un pasākuma noslēgs LU 102. jubilejas koncerts ar “Carnival youth”. Pasākums norisināsies gan klātienē (LU Dabas mājā, Jelgavas ielā 1), gan attālināti un pilnībā bez maksas. Plašāk par programmu lasi šeit un seko līdzi jaunumiem pasākuma mājas lapā.

Bet tas nebūt nav viss. 16. otkobrī turpināsies tradīcija un visi kopīgi dosimies sakopt LU Botānisko dārzu pirms ziemas LU AK un LU SP rīkotaja’”Rudens talkā”. Plašāka informācija jau drīzumā! Savukārt, novembra pirmajā pusē (ap 10.11.) plānojam turpināt diskusiju ciklu par LU Akadēmiskā centra attīstību un topošo Rakstu māju.

Seko līdzi jaunumiem LU AK sociālo tīklu lapās Facebook un Twitter, lai vienmēr būtu lietas kursā ar aktualitātēm un gaidīsim tevi visos LU AK pasākumos.

Dalīties