Vai pamanīji, ka aiz loga jūtamas jau pirmās rudens vēsmas? Lai radītu kopības sajūtu un veicinātu atkalsatikšanos, pavisam drīz gaidāma ikgadējā Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP), Latvijas Universitātes Absolventu kluba (LU AK) un LU Ekopadomes kopīgi rīkotā rudens talka!

Tiksimies 2023. gada 21. oktobrī Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā no plkst. 11.00.

Rūpes par vidi ir svarīgas, tāpat kā kopā pavadītais laiks ar apkārtējiem cilvēkiem. Droši uzaicini kādu draugu, paziņu vai kursabiedru, lai kopīgi sakoptu LU Botāniskā dārza teritoriju. Šogad pirmo reizi LU SP un LU AK talka tiek rīkota kopīgi ar Starptautisko Studnetu kolēģiju!

Pēc labi padarīta darba visus talkotājus sagaidīs silta maltīte un sarunas.

Talkošanai nepieciešamie darbarīki tiks nodrošināti un atceries uzvilkt ērtu apģērbu! Ja Tev rodas kādi jautājumi par talkošanu un tās procesu, droši sazinies ar LU SP Sociālā virziena vadītāju Evu Kiršteini (eva.kirsteine@lusp.lv)

Lai piedalītos talkā, iepriekš nav jāpiesakās, tāpēc gaidīsim Tevi īsi pirms 11:00 pie LU Botāniskā dārza ieejas. Šeit vari aplūkot, kā nokļūt uz talku, izmantojot sabiedrisko transportu: https://www.botanika.lu.lv/darba.../ka-pie-mums-noklut/.

Tiekamies!

Dalīties